prijslijst 01-01-2024

Beste klanten,
Per 1 januari 2024 hanteren wij een nieuwe prijslijst. En niet alleen een nieuwe prijslijst ook een nieuwe naam! Na 17 jaar de naam Knip Enzo gedragen te hebben is het nu weer tijd voor iets nieuws. Vandaar de naam; Haarsalon Susanne. Een salon voor je haar. Een frisse wind door het logo maar ook de website en salon, daar was ik aan toe. Zoals ik eerder heb gemeld hebben we de prijzen moet aanpassen. Vooral op het gebied van kleuren zijn we omhoog moeten gaan in verband met de stijgende prijzen.

Wat ook nieuw is, zijn onze arrangementen. Het begint BASIC dit is ‘gewoon’ lekker wassen knippen en het droog blazen van je haar. Daarna hebben we EXTRA hierin kun je kiezen voor óf een heerlijke massage tijdens het wassen, óf je haar mooi in model laten föhnen stijlen of krullen. En dan hebben we nog DE LUXE dit is een uitgebreide behandeling inclusief een heerlijke hoofdmassage terwijl je haar verzorgd wordt met OLAPLEX, of een speciaal voor jou op maat gemaakt masker. Ook wordt je haar netjes in model gebracht zoals jij dat wilt, stijl krullen of opgestoken. Basic extra en de luxe kun je kiezen bij knippen, maar ook bij het kleuren van je haar. Geef bij het maken van je volgende afspraak ook door welke behandeling je de volgende keer graag wilt.

Personal color staat voor een persoonlijk op maat gemaakte kleur. Of dit nu high-lights, baby-lights, balayage, face-frame, money piece of welke kleur techniek er ook nodig is om jou een geweldige kleur te geven. Basic staat voor alleen folie’s. De folie’s worden geplaatst zoals het persoonlijk bij jou past. Na de folie’s worden je haren droog geblazen. €69,50 Extra staat voor folie’s en een toner. Heel de kleur wordt op jou wensen afgestemd. Na het kleuren worden je haren droog geblazen. €89,50 De luxe staat voor het hele pakket. Folie’s toner en extra verzorging door toevoeging van OLAPLEX. Ook worden je haren nadien gestyld zoals jij dat wil, krullen stijl of opgestoken. €119,50
 

Knippen;
Basic, wassen knippen drogen €27,50
Extra, wassen knippen styling of massage €42,50
De luxe, wassen OLAPLEX inc massage, knippen styling €57,50

Krullen knippen; 
Basic, wassen knippen €27,50

Extra, wassen knippen föhnen €47,50
De luxe, wassen OLAPLEX inc massage knippen föhnen €62,50


Uitgroei verven;
Basic, uitgroei verven en drogen €42,50
Extra, verven en massage of styling €57,50
De luxe, verven OLAPLEX massage en styling €72,50
Punten kleuren va +€10

Uitgroei verven en knippen;
Basic, uitgroei verven knippen drogen €59,50
Extra, uitgroei verven knippen massage óf styling €74,50
De luxe, uitgroei verven massage met OLAPLEX knippen en styling €89,50

Personal color,
Basic, folie's drogen €69,50
Extra, folie's toner drogen €89,50
De luxe, folie's toner OLAPLEX massage styling €119.50
Extra lang of dik haar +€20

overige;
knippen heer €22,50
knippen kind tot en met 12 jaar €18,95